Laatste racket avond van 2018

DINSDAGAVOND 2 OKTOBER

ONZE LAATSTE RACKETAVOND VAN 2018

KOM NOG EEN KEER MEE DOEN!

AANSLUITEN MOGELIJK VANAF 20:00 UUR

Hierbij nog wat ‘weetjes’ over de racketavonden van dit seizoen.

Tot nu toe zijn er 23 racketavonden geweest in 2018, met een gemiddelde opkomst van 6 mensen per avond! De ene keer zijn er 2 of 3 mensen en de andere keer zijn er weer 8 of 9 😊. Het leukste is wel als er wat meer zijn omdat je dan meer verschillende combinaties van spelers kan maken.

Het best vertegenwoordigd op de racketavond zijn leden uit de zondag teams. De meest trouwe bezoekers zijn: Jan, Maja en Suzanne. We zijn trots op jullie! Gelukkig kunnen we ook mensen verwelkomen die niet zo vaak tennissen en juist de racketavond gebruiken om weer is te beginnen.

En niet te vergeten, de enthousiastelingen die soms alleen voor de gezelligheid nog even langs komen. We waarderen ook de bardienst op de dinsdagavond. Hierdoor is het ook na afloop vaak nog even heel gezellig.

Er waren dit jaar veel avonden met prachtig zomer weer. Slechts 1 racketavond was er een enorme bui, namelijk op 10 april. Toen stond wel gelijk de keuken blank.

Het hoogtepunt was de MIDZOMER RUIL-JE-RACKET AVOND op 17 juli. Deze dinsdagavond waren er 5 banen gevuld, maar het ruilen van de rackets bleek niet zo favoriet. De muziek en de hapjes waren waarschijnlijk groot onderdeel van dit succes!

We hebben het plan om er volgend jaar zeker mee door te gaan en er misschien wat meer competitie element in te brengen. Wel voor ieder op zijn nivo natuurlijk. Heb je nog tips of wensen, laat het ons weten.

Tot 2 oktober op de baan!

Groetjes Danielle, Yvonne en Wilma

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.